Petoro povređeno u udesu kod Malog Iđoša, vozilo sletelo sa kolovoza i probilo ogradu

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na autoputu Novi Sad - Horgoš, u opštini Mali Iđoš, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Subotici.
Petoro povređeno u udesu kod Malog Iđoša, vozilo sletelo sa kolovoza i probilo ogradu
Foto: 021.rs
Pet turskih državljana zadobilo je povrede različite težine kada je automobil nemačkih registarskih oznaka jutros oko 5:50 časova sleteo sa autoputa.
 
Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u subotičku bolnicu.
 
Prema informaciji iz ove zdravstvene ustanove, dvoje maloletne dece od 13 i 14 godina su zadobila teške telesne povrede, ali nisu životno ugrožena. Ostalih troje odraslih saputnika zadobilo je lakše povrede.
 
Prema do sada poznatim informacijama, reč je o porodici turskog porekla koja se vraćala u Nemačku sa godišnjeg odmora.
 
Pretpostavlja se da je zbog duge vožnje i umora vozač zaspao, a zvaničan uzrok utvrdiće istraga koju sprovodi Osnovno javno tužilaštvo iz Subotice.

Teme

udes
  • wer

    09.08.2021 22:10
    "umorni Turcin..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina