Zrenjanin raspisao konkurs za dodelu 5.000 dinara za kupovinu bicikla

Komisija za realizaciju nabavke bicikala na teritoriji grada Zrenjanina raspisala je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za nabavku ovih dvotočkaša.
Zrenjanin raspisao konkurs za dodelu 5.000 dinara za kupovinu bicikla
Foto: Pixabay
Za sufinansiranje nabavke bicikala iz ovog javnog poziva iz budžeta grada opredeljeno je ukupno milion dinara, a građani mogu da dobiju po 5.000 dinara.
 
Cilj sufinansiranja je povećanje broja biciklista na ulicama grada, u svrhu poboljšanja kvaliteta vazduha i smanjenja zagađenja životne sredine.
 
Pravo učešća na Javnom pozivu imaju građani koji poseduju važeću ličnu kartu sa prebivalištem na teritoriji Zrenjanina, u trenutku podnošenja prijave.
 
Detalji o javnom pozivu dostupni su na sajtu grada Zrenjanina u delu oglasi i konkursi.
  • Petar

    08.09.2021 09:16
    kupovina socijalnog mira?
    Vlasti Zrenjanina imaju jedan jedini najprioritetniji problem u svom gradu - obezbediti svojim gradjanima vodu!
    Sve ostalo nakon toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina