Lopovi u selu Lokve tokom noći požnjeli 15 hektara suncokreta

Nepoznati lopovi su u banatskom selu Lokve u blizini Vršca odneli suncokret u vrednosti 1,3 miliona dinara, objavljeno je na sajtu grada Vršac.
Lopovi u selu Lokve tokom noći požnjeli 15 hektara suncokreta
Foto: Pixabay
Pokraden je suncokret sa oko 15 hektara, sa više privatnih njiva.
 
Mesna zajednica moli sve koji imaju informacije o tome da se jave, kako bi slučaj bio rešen i kako bi se sprečilo da se takve stvari ponovo dešavaju.
 
Krađe ovog tipa su, kako prenosi Agropres, sve češće u Srbiji, te se nedavno desila krađa nektarina u selima oko Topole, gde su lopovi uzgajivačima za noć obrali veći deo roda prve klase.
 
Krađe su u toku leta prijavljene na voćnjacima u Bogatiću, dok su u prolećnim mesecima lopovi naneli veliku štetu uzgajivačima trešanja.
  • Jovan

    11.09.2021 23:35
    500 zadruga u 500 sela je bila kampanja. Za svaku zadrugu se dobilalo 20 miliona dinara. Sad je nestalo para pa se mladi zadrugari moraju snalaziti na razne nacine. Ima jedan koji je osnovao tri zadruge na "... poljima banata". Krade sta i gde stigne , milicija ga privodi a drzavni tuzilac oslobadja. Milicija je nemocna,kad nam je pravosudje nikakvo. Ne bi me cudilo da je i ovo uradio , jer jako mrzi nacionalne manjine sto javno i iznosi na svojim nalozima na drustvenim mrezama.
    Sve u svemu policija ce ih lako naci , ali drzava ce ih osloboditi.
  • RO

    09.09.2021 21:29
    Kod komsija
    Zna se, u Rumuniji je sve zavrsilo.
  • Mup

    08.09.2021 21:38
    Zna se
    Đilas I Šolak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina