Sombor: Krio 40 migranata, osumnjičen da ih je krijumčario

Pedesetpetogodišnji B. B. iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je krijumčario migrante preko granice.
Sombor: Krio 40 migranata, osumnjičen da ih je krijumčario
Foto: 021.rs
On se sumnjiči za krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
 
Policija je prilikom pretresa kuće i objekta koji pruža usluge smeštaja, a čiji je vlasnik uhapšeni, zatekla 40 migranata.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, navodi MUP.
  • Gramzi - Bagins

    10.09.2021 08:12
    Još jedan dokaz u nizu koliko se naši pravosudni organi "razumeju" u pravo... Voleo bih da vidim kako će da dokažu tu optužbu. To što su mu u kući i objektu koji pruža usluge smeštaja, dakle, UGOSTITELJSKOM OBJEKTU, zatekli 40 migranata nije dokaz da je nameravao i da ih prokrijumčari. Može opušteno da kaže da ih je samo primio na konak na par dana. Na kraju će mu još platiti i popriličnu odštetu zbog neosnovanog privođenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".