Više od hiljadu novozaraženih u Vojvodini, uglavnom nevakcinisani

Posle jučereašnjeg blagog pada broja novoobolelih u Vojvodni je tokom prethodnog dana ponovo zabeležen porast broja slučajeva koronavirusa.
 Više od hiljadu novozaraženih u Vojvodini, uglavnom nevakcinisani
Foto: 021.rs
Na teritoriji pokrajine registrovano je 1.088 novih slučajeva (za 90 više nego dan ranije), saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje Vojvodine.
 
U Novom Sadu je registrovano 304 novoobolelih (285).
 
Među novoobolelima i dalje dominira radno aktivno stanovništvo, a među njima najveći deo čine osobe uzrasta 20 do 39 godina, a potom 40 do 59 godina.
 
U strukturi obolelih dominiraju nevakcinisane osobe svih uzrasta, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.
 
Broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini povćan je na 9.316.
 
Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 2.607, dodaje se u saopštenju.
  • Bora.

    11.09.2021 10:02
    Dzaba sada ukidanje svega,kasno je.


  • Vozic

    11.09.2021 06:10
    Grozdjebal
    Da li ce i ovaj vasar da se odrzi pored ovolikog broja zarazenih na dnevnom nivou ili ce se naci neko pametan da ukine sve te vasare ?
  • Pegica

    10.09.2021 17:33
    Bilo bi lepo da nas obavestite o broju zarazenih i u drugim gradovima. U Kikindi niko ne sme da pisne koliki je broj obolelih dok ne prodje manifestacija "Dani ludaje" tj. dok "srpska majka" ne odrzi koncert na kom se ocekuje dolazak tridesetak hiljada ljudi, a posle toga ja ocekujem eksploziju korone u nasem malom gradu. Opet cemo postati srpski Vuhan kao sto je bilo i na pocetku pandemije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina