Na prodaju 30.000 kvadratnih metara zemljišta u Zrenjaninu za koje je već zainteresovan Linglong

Zrenjaninska komisija za građevinsko zemljište raspisala je javni oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta u svojini Grada, objavila je danas Gradska uprava.
Na prodaju 30.000 kvadratnih metara zemljišta u Zrenjaninu za koje je već zainteresovan Linglong
Foto: Pixabay
Ponuđeno je nekoliko lokacija među kojima je i parcela od skoro 30.000 kvadratnih metara u blizini budućeg autoputa Beograd - Zrenjanin i gradilišta kineske kompanije "Linglong" koja je i zainteresovana za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa na toj lokaciji u Ečki.
 
Taj stambeno-poslovni kompleks sastojao bi se od pet stambenih višeporodičnih zgrada i jedne poslovne zgrade sa sportskom salom i restoranom za potrebe zaposlenih.
 
Planskim dokumentom parcela je predviđena za mešovitu namenu po početnoj ceni od 503 dinara po kvadratnom metru i kako se u oglasu navodi, deo parcele je određene za površine javne namene - javne površine, a deo planiran za prodaju predviđen je za novu gradnju.
 
Za novu izgradnju u okviru bloka 36, kako je navedeno, moguće je graditi objekte za porodično stanovanje, poslovne i proizvodne objekte i one za sportske sadržaje, uz poštovanje pravila - spratnosti, namene i sadržaja.
 
Prodaja zemljišta, kako je precizirano, biće izvršena prikupljanjem pismenih ponuda, a poslednji dan za prijem ponuda je 1. novembar, dok je otvaranje ponuda 4. novembra u prostorijama Gradske uprave.
  • Voja

    04.10.2021 21:30
    Comiee
    Komradi su uvek zainteresovani kada se nešto deli za tepisiju ribe.
  • Банатмен

    04.10.2021 13:40
    Терминологија
    Отуђивање земљишта странцима се некада другачије звало. Велика распродаја и колонизација су катастрофалини успех. Надајмо се да ће енергетска криза променити ситуацију на терену.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.