Ukrao 18 vanbrodskih motora sa čamaca na Tisi

Zrenjaninska policija rasvetlila je 18 krađa vanbrodskih motora sa čamaca na Tisi i pronašla 18-godišnjaka koji se sumnjiči da je izvršio ova krivična dela.
Ukrao 18 vanbrodskih motora sa čamaca na Tisi
Foto: 021.rs
On je, kako se sumnja, od marta do avgusta, na područjima Novog Bečeja, Žablja i Bečeja, sa 19-godišnjim meštaninom, ukrao osam motora.
 
Takođe se sumnjiči da je, zajedno sa 16-godišnjakom, demontirao i odneo osam vanbrodskih motora, a sa drugim pomagačem, sedam motora.
 
Policija je pronašla sedam vanbrodskih motora i vratila ih vlasnicima.
 
Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave nadležnim tužilaštvima.
  • Janjanin

    04.10.2021 13:42
    Srreca
    Sreca pa ima samo 18 godina
  • Saša

    04.10.2021 12:37
    Za orden
    Dečku, zapravo, treba dati odlikovanje jer je onemogućavao ribokradice da istrebljuju riblji fond. Kome, zaista, trebaju motorni čamci na Tisi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".