LSV: Naši vojvođanski poslanici napadnuti uz reči "Sve ću vas političare izrešetati pištoljem"

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje sinoćni napad i pretnje smrću poslaniku te stranke u Skupštini Vojvodine Saši Šućuroviću i članu Saveta za poljoprivredu LSV Đurici Iličiću.
LSV: Naši vojvođanski poslanici napadnuti uz reči "Sve ću vas političare izrešetati pištoljem"
Foto: 021.rs
U ovoj stranci pitaju "dokle će se ohrabrivati nasilničko ponašanje prema političkim predstavnicima koji ne čine vladajuću koaliciju".
 
"Tražimo da se rasvetle sve okolnosti sinoćnog napada u ugostiteljskom objektu na poslanika i člana LSV kojima je pretio jedan iz grupe obesnih mladića rečima: 'Sve ću vas političare izrešetati pištoljem', seo za njihov sto i nasilnički se ponašao, podržan od ostatka provokatora, koji su poslanika i člana LSV gađali flašama. Napadač je prethodno osuđivan za nekoliko krivičnih dela, a pored ostalog za oružanu pljačku u kojoj je ozbiljnije povređen radnik benzinske pumpe u Novom Bečeju", navodi LSV u saopštenju.
 
Ova stranka ističe da je jasna namera otvorene provokacije, zastrašivanja i nasilnog ponašanja vidljiva i iz činjenice da su nasilnici koji su do tada sve snimali u trenutku napada pogasili kamere telefona.
 
"Očekujemo da državni organi urade svoj posao i rasvetle činjenice ovog gnusnog napada i provokacija, kako bi se, pored ostalog, prava istina obelodanila javnosti, kojoj su pogrešno predstavljene činjenice događaja", zaključuju ligaši.
 
Kako su Novosti javile, sinoć oko 21:25 dogodila se tuča u ugostiteljskom objektu "Ladovina" u ulici Petefi Šandora u Novom Bečeju. U tuči su učestvovali s jedne strane Đ.D. i B.M, a s druge strane I.Đ. i S.Š. - poslanik Skupštine Vojvodine ispred "LSV". Prema informacijama tog lista, B.M. je zadobio posekotine po telu i ubod u predelu grudi i prevezen je u bolnicu u Zrenjaninu.

Teme

tuča
  • Dimitrije

    07.10.2021 19:40
    Izbori 2022
    Naj veća tekovina vlasti A.Vučića je što je razgolitio višepartiski sistem u Srbiji.
  • Borko

    07.10.2021 16:39
    Naišli obesni klinci na otpor njihovom iživljavanju, pa sad kuku lele, jadni mi. A ovamo poznati po terorisanju omladine u kafićima i dilovanju.
  • Keka

    07.10.2021 15:39
    Aman više dosta
    Muka mi je od ove države i nasilnika koji misle da mogu da rade šta hoće i maltretiraju ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".