U Zrenjaninu otvoren AquaFit Minaqua - zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

Danas je počeo sa radom zatvoreni bazen "AquaFit Minaqua" u Zrenjaninu.
U Zrenjaninu otvoren AquaFit Minaqua - zatvoreni bazen sa mineralnom vodom
Foto: 021.rs
Građani Zrenjanina imaće prilike da uživaju u blagodetima plivanja u mineralnoj vodi Minaqua koja je po svom sastavu i prisustvu prirodno rastvorenog joda slična upravo morskoj vodi. 
 
"Minaqua je u Zrenjaninu prisutna već dugo godina. Hteli smo u gradovima gde radimo, da pružimo nešto kvalitetno i novo, pa smo u Novom Sadu otvorili Korzo dečiji park i SPA centar, a u Zrenjaninu otvaramo AquaFit. Time smo hteli u svakom gradu i da promovišemo sport, druženje, a ujedno i našu vodu i tehnologiju", poručuju u Minaqui.
 
Ovaj AquaFit program je kreiran u Evropi i celom svetu od strane jedne kompanije iz Torina, čiji ćemo program uz mnogo dodataka implementirati u Zrenjaninu. 
 
Voda u bazenu je mineralna, lekovita, slična je morskoj vodi i osim što je zdrava za piće, Zrenjaninci će se uveriti i da je zdrava i za telo.
 
Osim bazena, tu je sauna, hamam, kao i svi ostali sadržaji neophodni za potpuno uživanje.
 
Kvalitet usluge će biti baziran na četiri principa:
                   
• kvalitet vazduha
                 
• kvalitet vode
                   
• higijena
                   
• kvalitet usluge
 
Temperatura vode je 32 stepena. 
 
Od sadržaja će biti puno džetova za masažu, vodenih kreveta, džetova za protivstrujno plivanje, raznih masažera, sauna, parno kupatilo, viši tuš.
 
Radno vreme za kupače je od 16 do 23 časa, a treninzi AquaFit-aa su u četiri termina pre podne u trajanju od po sat i po. 
 
Specijalni program AquaFit-a će se sprovoditi 45 minuta, a preostalo vreme će moći da se iskoristi za ostale sadržaje ili plivanje.
 
Cene su pristupačne - 600 dinara po treningu. Građani Zrenjanina mogu da treniraju po povoljnijim cenama, s obzirom da jedan čas tenisa, npr. u Novom Sadu, košta 10 evra.
 
 
Cena za kupače je 1.500 dinara, i oni će moći tri sata da uživaju u svim sadržajima AquaFit centra.
 
Ako vas interesuje više, sve možete pogledati na web stranici aquafit.rs.
 
Ovo je samo prvi deo Minaqinog ulaganja u Zrenjanin. Susednu zgradu, gde je nekad bila laboratorija, preurediće u jednu veliku dečju igraonicu i primeniti sva iskustva koja imaju sa Korzo parkom u Novom Sadu. 

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kod Kikinde vozio 216 km/h

Saobraćajna policija u subotu je na putu Kikinda - Zrenjanin zaustavila presretačima dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje.