U Irigu vozio sa 3,52 promila alkohola u krvi

Saobraćajni policajci otkrili su u Irigu tridesetšestogodišnjeg vozača "golfa" koji je vozio sa 3,52 promila alkohola u organizmu, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.
U Irigu vozio sa 3,52 promila alkohola u krvi
Foto: 021.rs
Kako se navodi, i na području Šida zatečen je pedesetdvogodišnjak koji je upravljao "fijatom" sa 2,05 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi šezdesetjednogodišnji biciklista sa 2,15 promila.
 
Njima je određeno zadržavanje do istrežnjenja, nakon čega će, zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja, biti privedeni nadležnim prekršajnim sudovima, dodaje se u saopštenju.
  • Banderaš

    15.10.2021 18:05
    Stručnjak Rebić
    To je normalno u Sremu.
  • комша

    15.10.2021 16:18
    Одузимајте више дозволе доживотно и аутомобиле тим пијандурама док нису убили нечије дете!!! А њих у прдекану на пар годиница да размишљају о својим поступцима.
  • jaloken

    15.10.2021 07:09
    Sve preko 2 promila tretirati kao ubistvo u pokušaju. Kazna zatvora 2 godine i doživotna zabrana upravljanja motornim vozilom. Ako se prekršaj ponovi, što ne bi smelo jer je doživotna zabrana, onda na lečenje mozga pa u zatvor 20 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".