Radnica fabrike u Maloj Remeti poginula nakon što joj je zupčanik uhvatio šal

Radnica fabrike za preradu voća u Maloj Remeti poginula je na radnom mestu, saopštili su iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.
Radnica fabrike u Maloj Remeti poginula nakon što joj je zupčanik uhvatio šal
Foto: 021.rs
Kako nezvanično saznaju Večernje novosti, nesreća se dogodila kada je zupčanik na jednoj od mašina uhvatio šal koji je žena u tom trenutku nosila oko vrata i udavio je.
 
Na lice mesta izašli su pripadnici Policijske uprave Sremska Mitrovica, koji su obavestili nadležno tužilaštvo.
 
Prema nezvaničnim informacijama, reč je o pedesetdvogodišnjakinji čiji identitet još nije saopšten.
  • Miloš Brkić

    30.10.2021 02:51
    Ljudi ako je žena čistil oko mašine u vreme pauze, kad je mašina bila ugašena, moje pitanje je ko je pokrenuo mašinu ??? zbog te nepažnje ode nedužan život morao je da se uveri dali je sve uredu, pa onda tek da je pokrene...
  • jabuke i vino

    28.10.2021 12:48
    big business
    još jedna žrtva kapitalnih investicija, važno da su se svi političari prošetali i slikali u Remeti, a bezbednost onih koji rade nula.
    Sad nek gazda kaže kako su mu zaštićeni radnici i kakva mu je oprema kod kojih su rotirajući delovi nezaštićeni i bez istaknutih upozorenja na opasnost.
  • Joži

    28.10.2021 11:08
    E sad zamislite tek čoveka od 64 godine...na to radnom mestu...strašno...ovi što donose zakon o penziji...treba da znaju da nije isto raditi kao fizikalac ili ministar...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina