Lisica se prošetala u dvorištu zrenjaninske osnovne škole

U Zrenjaninu su na nekoliko lokacija ponovo uočene lisice, a jedna je jutros viđena u dvorištu Osnovne škole "Dositej Obradović".
Lisica se prošetala u dvorištu zrenjaninske osnovne škole
Foto: Pixabay
O tome je obaveštena komunalna milicija Grada Zrenjanina, koja je reagovala po prijavi i pozvala zoohigijensku službu preduzeća "Čistoća i zelenilo".
 
Koordinator komunalne milicije Zoran Grujić rekao je agenciji Beta da lisica u dvorištu škole nije usamljen slučaj i da se, kao što je to bio slučaj i prošle godine, životinje viđaju u nasleljima "4. jul", Bagljaš i u Šećeranskom parku.
 
Iz "Čistoće i zelenila" su još ranije naveli da ukoliko građani primete lisice ne stvaraju paniku, da im se ne približavaju i da se obrate Komunalnoj miliciji, ili zoohigijenskoj službi.
 
Lisice se sve češće mogu sresti i u Novom Sadu.
  • pape

    02.11.2021 08:02
    Ajme
    Pun kej lusica! Jedno veče sam na tri naišao. Predivne su!
  • Plavić

    01.11.2021 22:11
    Ama ljudi ... LISICA
    Objavite ako neko sretne Raphus cucullatus - pticu Dodo, srpski rečeno ... !!! Zaboga ... lisica u sred, hajde, Banata !!! LISICA ... i još se šeta - braćo Srbi i sestre Srpkinje (ili treba obrnuto?) i ostali građani, naravno !!!
  • Dejan

    30.10.2021 19:59
    ccccc
    Ne vidim u cemu je problem, jel banane rastu u ideJi ili mleko ide iz bgd kravice a posebno belo mleko ide iz Curuga ! Za digitalne frikove je ovo vest, za normalne je ovo da se samo nasmejes !!! Vakcinisite lisice pa nece imati ,,besnilo,, i bice ,, bezbedne,, !!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.