VIDEO: U Subotici uhapšen veteran OVK osumnjičen za prodaju droge

Četrdesetpetogodišnji E. L. uhapšen je u Subotici zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao drogu.

On se tereti da je krajem avgusta ove godine, zajedno sa D. I. (1986), koji je ranije uhapšen, na Kosovu i Metohiji nabavio, pa kombijem prokrijumčario u Vranje 50 paketa sa oko 50 kilograma marihuane.

D. I. se tereti da je potom narkotike iznajmlјenim kombijem prevezao u Suboticu, gde je i uhapšen.

Pretresom kuće i ostalih prostorija koje koristi osumnjičeni E. L. pronađena su tri automobila, četiri mobilna telefona, veći iznos novca u različitim valutama, kao i legitimacija Udruženja veterana OVK i album sa fotografijama osumnjičenog u uniformi OVK. 
 
 
E. L. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina