Meštanin Inđije nelegalno narezivao filmove i prodavao ih

Protiv pedesetdvogodišnjeg muškarca iz Inđije biće podneta krivična prijava jer je neovlašćeno narezivao filmove na diskove, prodavao ih i time zloupotrebio tuđa autorska prava.
Meštanin Inđije nelegalno narezivao filmove i prodavao ih
Foto: Pixabay
MUP u saopštenju precizira da su u stanu osumnjičenog pronašli i oduzeli 4.123 diska sa narezanim filmovima, 98 praznih kutija za diskove, 140 praznih diskova i dva pakovanja papira za štampanje naslova filmova, 18 odštampanih omotnica filmova na foto-papiru.
Takođe, zaplenjeno je pet fleš memorija, tri računara sa čitačima i rezačima, dva hard diska, kao i tri kolor štampača.
Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela neovlašćeno iskorišćavanje autorskog prava ili predmeta srodnog prava, neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluge i nedozvoljena trgovina.
  • deda

    19.11.2021 09:00
    stvarno mi cudno da to jos neko radi pored svih strimova i brzog neta, mora biti da su ga capili zbog tome ili juznog vetra, tesko da je sta drugo...
  • Nimbus

    18.11.2021 08:50
    Ovo je smesno. Ko jos reze filmove? Ko uopste ima opticki uredjaj? Verovatno njegova generacija. Pustite coveka.
    A 021, ovo mozda sad jeste vest. Pre 15-20 godina, hvatali su ih po gradu kao svercere cigarama 90-ih. Svaki drugi dan racija prodavaca diskova.
  • Lacika

    18.11.2021 08:21
    Auuuuuuu
    Bolje da je "munuo" tonu marihuane za batu, ili koje kilo kokaina za pukovnika, nista mu se ne bi desilo. Ovako ima da zaglavi zatvor za "narezivanje".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina