Inđija: Trotoar se uklanja samo dva dana nakon što je završen

Samo dva dana nakon što je JP "Inđija put" završio radove na izgradnji trotoara u Kamenovoj ulici, čemu su prethodili protesti i apeli građana tog dela Inđije, izvesno je da će trotoar biti uklonjen.
Inđija: Trotoar se uklanja samo dva dana nakon što je završen
Foto: 021.rs (arhiva)

– Juče smo završili trotoar a on se već danas našao na trasi kablova koji moraju da se povezuju na strujni orman nedaleko od staze. Vrlo moguće da će deo trotoara morati da se ukloni, ali se trudimo da ne dođe do toga – objašanjavaju iz "Inđija puta" na fejsbuk stranici.

Daljih informacija oko novca koji je utrošen za izgradnju trotoara za koju nisu obavili konsultacije, kao i o tome ko je odgovoran, u objavi nema, a ovo preduzeće prebacuje odgovornost na stanovnike Inđije, prenosi inmedija.rs.
– Zato je važno sa svi, koliko god im to teško pada u ovom trenutku, shvate da nije pametno izvoditi bilo kakve radove dok se sav posao oko brze pruge ne završi. Svesni smo da je to teško, ali morate biti svesni da nama nije u interesu da se razbacujemo sa parama građana i da jednu istu stvar radimo više puta. To je nešto na šta ukazujemo već mesecima i sada nažalost imate i dokaz za te naše tvrdnje – saopštili su iz "Inđija puta".
 
Portal inmedija.rs podseća da je direktor JP "Inđija put" na funkciju došao tako što je Opština Inđija u aprilu ove godine izmenila deo Statuta tog preduzeća kako bi se uslovi za izbor direktora prilagodili jedinom kandidatu Marku Gašiću.
  • Novonasađeni

    20.11.2021 11:08
    Danila Kiša
    Sećam se kad su postavili behaton u Danila Kiša (prema OTP banci), a bukvalno sutradan došao Telekom da prekopa i postavi kablove. Danima je stajalo raskopano. Da ne bude zabune, tada su bili "žuti" na vlasti ali je praksa ostala i dan danas, pa je primenjuju i "napredni".
    Dva su objašnjenja. Ili nemamo službe u gradu koje sinhronizuju radove, ili se peru pare na dupla (i trodudpla) izvođenja radova. U oba slučaja, bruka i sramota!
  • Radnička

    20.11.2021 08:45
    U Radničkoj ulici u NS letos su asfaltirali prolaz između Radničke i Maksima Gorkog, sada ga treći put raskopavaju i asfaltiraju. Brano za planere!
  • Toma

    19.11.2021 21:59
    Neverni
    To je kod nas normalno,sledece godine opet betoniranje,ima se moze se.”Za njihovu decu”,glasajte opet za njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.