Zrenjanin: Privedeni članovi SSP jer su pokušali da blokiraju članove SNS da odu u Beograd

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas da građani koji su privedeni u Zrenjaninu, od kojih su većina članovi te stranke, budu pušteni na slobodu.
Zrenjanin: Privedeni članovi SSP jer su pokušali da blokiraju članove SNS da odu u Beograd
Foto: 021.rs (arhiva)

Oni su, kako navode, privedeni jer su pokušali da blokiraju odlazak zaposlenih u javnim preduzećima na skup Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.

"Policija je sprečila građane da mirno na jedan sat blokiraju odlazak ljudi koji su zaposleni u javnom preduzeću na skup Srpske napredne stranke u Beogradu. Pre toga su okupljene koji su nosili transparent 'Dosta smo pili laži. Vreme je da popijete robiju' verbalno i fizički napale maskirane osobe koje policija nije ni legitimisala", navodi se u saopštenju.
Iz SSP su ocenili da je to nastavak prakse SNS da "napada sve one koji se usude da javno kažu svoje mišljenje i izraze protest".
  • Zrenjaninac 2

    28.11.2021 20:50
    Za Free
    Čoveče, ti si bolestan. Ko Boga te molim, idi leči se za tvoje i naše dobro. Sve najbolje ti želim i brzo ozdravljenje.
  • Free

    28.11.2021 17:56
    In
    I treba Tako samo hapsite samo napred nema Niko prava nikome da brani gde ce ko da ide.Ako to moze onda stanite na granice I nedozvolite nikome da ide .Ako to ide Tako .Gledam I neverujem .....smejem se ovom bednom I jadnom narodu Ovi kobejagi protestuju zbog zagadjenja a ovakav nemaran I prljav narod kao sto su Srbi nema nigde evo Komsija klao I sve pobacao pored reke evo pre neki Dan coveku crklo tele bacio pored reke a evo bas sad Gledam decko ide I bacio kutiju praznu od cigareta.Ha ha ha a Zrenjanin je prljav da ne poverujete ali sta ocekivati od paora prilaz gradu je kao da prilazite Kinsasi Ali je vazno da gradjani protestuju protiv kineske kompanije a kad prodjete ulicama grada pomislite da tu zivi samo stoka Ali verujte mi da je to tacno.Uzas uzas boze molim te pusti poplave zemljotrese pojacaj
  • Zrenjaninac

    27.11.2021 21:31
    Nisam ničiji, ali da sam znao za ovu akciju i mene bi uhapsili i ne bi mi bilo žao. Sramota me je ovakve zrenjaninske policije. E moj druže plavi, imaš li ti dece ili samo misliš na slepu poslušnost korumpiranim šefovima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.