FOTO: Dvojica muškaraca poginula u teškom udesu kod Inđije

Jakov R. (68) i Srđan N. (33) iz Beške poginuli su, a jedna osoba je te teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6:45 časova na starom putu Novi Sad - Inđija.
FOTO: Dvojica muškaraca poginula u teškom udesu kod Inđije
Foto: 021.rs
Troje povređenih u ovom udesu prebačeno je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, od kojih je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.
Teško je povređen muškarac  K. P. (52) koji je u Urgentni centar primljen sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih preloma kostiju lica, dok su u istom udesu povređeni i 39-ogodišnjak R.B. koji je zadobio kontuzione povrede abdomena i grudnog koša, kao i 62-ogodišnjak Č.S. koji je primljen sa kontuzionim povredama grudnog koša.
Svi pacijenti su posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе  dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, hemodinamski stabilni i nalaze se u Urgentnom centru na dalјem lečenju, navode za 021.rs iz Kliničkog centra Vojvodine.
 
Vozila koja su učestvovala u nesreći su Audi A4 koji je vozio Srđan N. (33) iz Beške i Audi A4 kojim je upravljao B. R. (39), takođe iz Beške, piše Nova.rs.
 
Na lice mesta izašla je zamenica Osnovnog javnog tužilaštva koja je izvršila uviđaj i izdala nalog za veštačenje oba vozila, za obdukciju tela dve stradale osobe, kao i nalog za vađenje krvi vozača B. R.
 
Pojedini mediji navode da su u udesu učestvovala četiri vozila. Dva su sletela u kanal, dok su preostala dva ostala na putu.
 
Još nije poznat tačan uzrok nesreće.
 
Saobraćaj je na ovoj deonici nekoliko sati bio u prekidu, a prema navodima JP "Puteva Srbije", u međuvremenu je normalizovan.
 
  • Steva

    08.12.2021 15:49
    srbijo probudi se
    Pljujte koliko hoćete po komunistima ali samo da znate da u njihovo vreme nije bilo šanse da se prođe taj put a da se pri tom ne sretne barem 2-3 ptrole saobraćajne policije. Prolazio sam često to relaciju i tačno sam upamtio mesta gde se stacioniraju,nadgledaju saobraćaj i po potrebi vrše kontrolu vozača i ispravnosti vozila.A ovo je sada raspuštena banda i niko nizašta ne odgovara.
  • Vozac

    08.12.2021 14:09
    Ovaj narod ne zasluzuje dobre puteve, sve dok ne dovedemo saobracajnu kulturu na neki normalan nivo. Napadajte me koliko hocete, ali to jeste cinjenica. Put preko Banstola je sada relativno dobar i malko siri od prosecnih magistralnih puteva u Srbiji. To kao posledicu ima nenormalno divljanje, sto nije bio slucaj pre par godina kada je bio u katastrofalnom stanju, svako ko je makar jednom tamo prosao moze da posvedoci, a kamoli ja koji svakodnevno prolazim tuda. Postoji razlog zasto je 80 ogranicenje na putevima bez razdvojenih traka, kako kod nas tako i u inostranstvu. Ako teras 120 na sat mnogo je teze zaustaviti se ukoliko nesto iskrsne na putu, a ceoni sudar pri toj brzini znaci sigurnu smrt. Slicna je prica za put od Novog Sada do Zrenjanina gde sam izgleda ja jedini koji vozi 80 na sat, plus poneki kamion. Ispod 100 se tamo ne vozi, kao i preko Banstola.
  • :/

    08.12.2021 12:54
    -
    Kabina zadrzala struktru, a ljudi poginuli.

    Nema sta drugo da bude osim nevezanog pojasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".