Tepić: Usred plodne Vojvodine mi pravimo gumare i još za to dajemo subvencije

Umesto da se novac za gumare u Zrenjaninu i Inđiji preusmeri privrednicima i ratarima koji bi zaposlili više ljudi, mi ćemo tim novcem plaćati rad fabrike koja će trovati sve u svom okruženju.
Tepić: Usred plodne Vojvodine mi pravimo gumare i još za to dajemo subvencije
Foto: 021.rs
To je poručila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.
"Inđiju, kao i Zrenjanin, pretvaraju u gumaru. Usred Vojvodine, najplodnije zemlje u Evropi, mi pravimo gumare, umesto prehrambeno jezgro. I još za to plaćamo više od 40.000 evra subvencija strancima za jedno radno mesto", ukazala je Tepić, saopštila je SSP.
Potpredsednik SSP Dejan Bulatović istakao je da se vlast "katastrofalno" ophodi prema poljoprivrednicima.
 
"Onog trenutka kada predsednik Srbije bude počeo da se ponosi proizvodom srpskog poljoprivrednika, tada će Srbija ličiti na nešto lepo, a ne na Vučića, Nedimovića, Brnabićku i ostale koji su sramota ove zemlje", istakao je Bulatović.
 
On je najavio da SSP ima jasan plan za poljoprivredu, prema kojem će vratiti subvencije na 12.000 po hektaru, a gorivo bez akciza će se garantovati svakom poljoprivredniku koji potpiše sa državom cenu proizvoda, navodi se u saopštenju.
  • @Nemanja

    13.12.2021 17:48
    Izgleda si mentalno ograničen pa zaboravljaš ko je šta napisao - ti si taj, patetični lažljivi ološu, koji je napisao da će oni koje si tako "lepo" okarakterisao da se "pate gladni" jer je to tvoj izbor. Nadam se da će ti se želja ostvariti, jedan psihopata manje neće biti nikakva šteta.
  • aga

    13.12.2021 09:59
    šore
    trebalo bi sve pare koje se daju sportskim klubovima , preusmeriti na seosku igru šore !
  • Makarije

    12.12.2021 12:02
    Malo cinizma.
    Treba zatvoriti sve fabrike ne samo u Vojvodini i baviti se iskljucivo hortikulturom . Nije fer da se fabrikama truje samo Centralna Srbija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".