Predsednik Opštine Ruma dao ostavku: Kad osetite da nemate većinu u skupštini i stranci, šta ostaje?

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić podneo je neopozivu ostavku posle više od sedam godina na ovoj funkciji.

Mančić je saopštio da je ostavku podneo iz ličnih i moralnih razloga.

"Jednostavno ako neko oseti da nema većinu unutar svoje skupštinske ili stranačke većine, šta drugo preostaje čoveku nego da šansu da nekom drugom, da se časno i pošteno skloni sa tog mesta. Da li je sudbina ili slučajnost, ispostavilo se da sam na današnji dan pre osam godina ušao u Gradsku kuću, tada kao zamenik, 9. decembra 2013. godine. Zahvaljujem se svim saradnicima iz Opštinske uprave, iz Gradske kuće, svim svojim stranačkim kolegama, Srpskoj naprednoj stranci koja mi je ukazala poverenje za svih ovih osam godina koje su iza nas i zelim da kazem da ponosno podnosim ovu ostavku, s obzirom da smo za ovih osam godina uradili mnogo toga. Naravno ne zanosim se time da smo uradili sve što je neophodno, ali da je Ruma napravila jedan veliki iskorak napred u odnosu na okruženje, ali ne samo okruženje nego i na čitavu Srbiju, to je jasno svima, to je politika SNS-a koju smo mi u prethodnom periodu sprovodili", izjavio je Mančić, poželevši sreću i uspeh u radu budućem predsedniku Opštine.

On je dodao da veruje da SNS ima dosta dobrih i kvalitetnih ljudi.
 
"Želim da pozelim sreću i uspeh, imaće sigurno mnogo zdraviju polaznu osnovu i jači temelj. Ja se nadam da će SNS baš na predlog i predsednika stranke naći nekog ko je pre svega mlad, energičan, kvalitetan, zeljan dokazivanja. Još jednom želim svima da zahvalim na dobroj saradnji i želim svima dobro zdravlje i uspeha i sreće u daljem radu", rekao je Mančić.
  • Bili Piton

    12.12.2021 14:18
    PoDrska
    Ja sam radio posteno! Rizikovao sam da me uhvate i oteraju na robiju.
  • Ja

    10.12.2021 13:28
    Zalet
    Kad pukne tikva, trebace preleteti.
  • časno i pošteno

    10.12.2021 13:17
    iz moralnih razloga
    Tj. da ne zaglavi robiju. Pre 8 godina bio grobar, danas milioner

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.