Jedinstvena novogodišnja akcija Doma za lica sa oštećenim vidom - Budi i ti nečiji Deda Mraz

Dom za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje" iz Pančeva organizuje jedinstvenu novogodišnju akciju "Budi i ti nečiji Deda Mraz: Ispuni želju!".
Jedinstvena novogodišnja akcija Doma za lica sa oštećenim vidom - Budi i ti nečiji Deda Mraz
Foto: Pixabay
Ova akcija je je počela 16. decembra, a na sajtu ove ustanove objavljen je spisak njenih članova i šta žele da dobiju za novogodišnje praznike. 
Na spisku, koji možete pronaći OVDE, nalazi se 109 korisnika, a neke od njihovih želja su džemper, slatkiši, kozmetika, šnale za kosu, zvučne knjige...
Svako može da bude Deda Mraz tako što će upisati svoje ime ili poruku u polje pored želje koju će ispuniti. Podaci koje osoba upiše biće javni. Može se odabrati da se popuni samo jedno od polja (za ime ili poruku) 
 
Kako kažu u Domu, u zavisnosti od podešavanja vašeg internet pretraživača, može se ponekad desiti da pored želje koju ste označili ispunjenom klikom na dugme, i dalje stoji da je neispunjena. Ne treba da brinete, podaci su zabeleženi i samo je dovoljno da osvežite ovu stranicu.
 
Ukoliko ste greškom označili da ćete ispuniti neku želju, ili ste se kasnije predomislili, u Domu mole da pošaljete mejl na ilijasubotic@mail.ee kako bi želja bila ponovo aktivirana tj. kako osoba ne bi ostala bez ispunjene želje. U mejlu je dovoljno da navedete samo redni broj želje i zatražite njenu ponovnu aktivaciju.
 
Pakete možete slati poštom ili nekom drugom dostavnom službom. Obavezno naznačite na paketu ime korisnika i njegove godine. Poklon možete poslati na adresu Dom za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje", Bavaništanski put 396, 26 000 Pančevo ili ih doneti u kafić "Bistro Kokoschka" u Pančevu, na adresi Trg Slobode 3.
 
Većina želja je već rezervisana, ali i dalje postoji šansa da i vi nekog obradujete lepim poklonom i ulepšate im predstojeće praznike.
  • Remus

    19.12.2021 13:59
    Samoostvarenost
    Poznat je test na Penn-u, katedra za psihologiju, gde studenti mogu da rade sta zele tokom dana sa ciljem da se osecaju zadovoljno ali i da jednom, samo jednom pomognu nekome u nevolji. Na vece, toga dana, odgovarali bi na pitanje sta ih je uzinilo zbilja srecnim i uvek ogromna vecina primeti kako ih je svoja milosrdnost ucinila najvise srecnim i zadovoljnim. Iz ovoga ugla ova plemenita aktivnost koja se desava u Pancevu pomaze svim ucesnicima i bilo bi mi drago da se nesto slicno desava i u N.Sad-u.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".