Zločin u Somboru: Muškarac ubio suprugu i dve ćerke, pa zapalio kuću

U Ulici Sime Šolaje u Somboru dogodio se požar u kojem su stradale četiri osobe.
Zločin u Somboru: Muškarac ubio suprugu i dve ćerke, pa zapalio kuću
Foto: 021.rs
Kako je potvrđeno za N1, vlasnik kuće Zdravko Goranović ubio je svoju ženu i dve ćerke, a kako je nezvanično potvrđeno, onda se i obesio. Prethodno je zapalio nešto u kući i izazvao požar.
Vatrogasci su o požaru obavešteni oko podneva, a nakon što je požar ugašen, policija je u kući zatekla četiri osobe, od kojih je jedna bila obešena o gredu.
Kako se navodi nezvanično, Goranović je ubio suprugu i dve ćerke - 2002, i 2005. godište.
 
Kako saznaje N1, on je prošle nedelje pušten iz pritvora, koji mu je zamenjen merom zabrane prilaska.
 
Goranović je hapšen i 2010. godine zbog pretnji koje je uputio tadašnjem zameniku osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimiru Šakiću, u čijem je dvorištu u kartonskoj kutiji od obuće pronađena kopija ručne bombe pored koje je bila zalepljena preteća poruka.
 
"Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sledeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu", navodi se u poruci ispisanoj na kompjuteru, koju je otkrio Šakićev trinaestogodišnji sin, 22. oktobra 2010. ujutru.
 
Novinar iz Sombora Sava Majstorov rekao je za N1 da je novinarima bilo zabranjeno da priđu bliže kući, a da se od nadležnih još niko nije oglašavao. Majstorov kaže i da nisu tačne informacije koje su neki tabloidi obavili da je bačena bomba na kuću.
 
"Radi se o slučaju porodičnog nasilja, i na žalost, završeno je najtragičnije moguće", dodao je on.
  • Podbarac

    31.12.2021 04:43
    Ima rešenje
    Daklem, ja bi kao u US (valjda Kalifornija?) - treće krivično delo jednako doživotna.

    S tom razlikom da bi ja predložio i njine "južnjačke zatvore" umesto ćelija: Znači prava robija - u rudnik ili kamenolom ili da kopaju kanale ili putove - da otplate trošak, a ne da se izležavaju.

    I naravno koji crni vikendi i evropejska izmišljanja o "humanom" robijanju - dovoljno je to što ih niko neće streljati. Mada bi neke i trebalo...

    Tolko.
  • siromasni Sombor

    30.12.2021 10:58
    Sombor pust grad, svaka druga kuca prazna, nigde posla. Mislio sam da tu nema vise niko mladji od 30 god da zivi. I onda vidim da sam se prevario, ipak ima . Pre mesec dana u Somboru dvojica mladica 26god i 24god su ubili zadavili penzionerku u njenoj kuci i ukrali joj nakit. Evo sad vidim bile su i ove 2 devojke sto su ubijene juce u izgoreloj kuci u Somboru. Znaci ipak jos u Somboru ima neko mladji od 30 god, prevario sam se jer sam mislio da nema
  • Građa

    30.12.2021 10:05
    Ovo je
    Šta još treba da se dogodi pa da se zlostavljači (i ženski i muški) spreče u svojim naumima da uništavaju ljudske živote? Tvrdim da se mora krenuti od jaslica, još tamo edukovati ljude da prepoznaju svoje nemire, kako da ih prepoznaju, šta da rade itd. Ljudi ćute, ćute svi kada se ovo dešava, zato što se boje za svoje najmilije, zato što misle da se ne treba mešati, zato što ne znaju kome da se obrate i zato što zakon ne valja. Kada budemo imali sistemski mehanizam za nastanak zakona, tada ćemo imati i zakon i plodotvoran postupak, do tada, nema vajde. Od kolevke se mora uticati na lični razvoj čoveka. Nadam se da će sve ovo biti ozbiljno shvaćeno i da će neko pokrenuti psihofizičko, emocionalno opismenjavanje, pa da naredne generacije nemaju nešto ovako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".