Kikinda: Tinejdžera udario konj, završio u bolnici s teškim povredama

N. M. (17) iz Kikinde teško je povređen pošto ga je danas udario konj.
Kikinda: Tinejdžera udario konj, završio u bolnici s teškim povredama
Foto: Pixabay

Kako Novosti saznaju, tinejdžer je u Opštu bolnicu u ovom gradu stigao popodne sa teškim telesnim povredama, pa je odmah operisan i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi.

"Ovaj mladi pacijent zadobio je teške telesne povrede kičme, jetre i bubrega. Zbog ozbiljnosti povreda hitno je operisan i sada se nalazi u jedinci Intenzivne nege. Njegovo stanje trenutno je stabilno, ali se neprestano prati", navode u Opštoj bolnici u Kikindi.

Zasad nije poznato da li je mladić povređen kod kuće, na terenu - odakle je kolona konjanika donela badnjak u centar grada, u portu Srpske pravoslavne crkve Svetog Nikole ili, eventualno, pored crkve, nakon obreda paljenja badnjaka.

  • Konj

    08.01.2022 13:14
    Laže, samo sam ga malo jače odgurnuo u predelu abdomena.
  • Bojan

    08.01.2022 12:06
    Idioti prepadaju životinje pucnjavom i paljevinom pa onda ovako prođu.
  • Gramzi - Bagins

    07.01.2022 09:19
    @Sn
    Prika, konj JESTE opasan ako, za pocetak, ne znas kako mu se prilazi. Ovaj decko, ocigledno, nije znao da se konju niposto ne prilazi s ledja jer se instinktivno rita ako oseti nekoga iza sebe, a udarcem kopita moze coveku glavu sa ramena da skine. Jos je dobro i prosao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina