Na prodaju "Naša sloga" iz Kovina

Kovinska "Naša sloga" u stečaju procenjena na 110,1 miliona dinara ponuđena je na prodaju kao pravno lice javnim prikupljanjem ponuda, objavio je stečajni upravnik.
Na prodaju "Naša sloga" iz Kovina
Foto: Pixabay
Najvažniju imovinu tog akcionarskog društva za proizvodnju građevinskog materijala čine kompleksi starog i novog pogona koji se nalaze u Kovinu.
Otvaranje ponuda za Našu slogu koja je u stečaju od 2017. godine zakazano je za 15. februar.
Prema podacima Centralnog registra hartija od vrednosti sa 58,1 odsto akcija većinski deoničar ove firme je konzorcijum, dok su ostale akcije u rukama više od 320 fizičkih lica.

Teme

Kovin

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".