Sombor: Mladić krijumčario ljude, u vozilu pronađen i pištolj

Dvadesetpetogodišnji B. P. iz okoline Sombora uhapšen je zbog sumnje da je krijumčario ljude i da je ilegalno prelazio granicu.
Sombor: Mladić krijumčario ljude, u vozilu pronađen i pištolj
Foto: 021.rs

Policija je u vozilu osumnjičenog zatekla petoricu migranata, a sumnja se da ih je on, uz novčanu naknadu, prevozio do granice sa Mađarskom, kako bi je nedozvoljeno prešao.

Osim toga, u vozilu je pronađen i pištolj, pa je protiv B. P. podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

"B. P. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, određeno zadržavanje do 48 časova, a sudija za prethodni postupak osumnjičenom je odredio pritvor do 30 dana", navodi se u saopštenju policije.

  • EvoOvako

    19.01.2022 17:34
    Ukoliko ih je vozio
    Do granice - gde je tu krijumčarenje? To radi more taksista, a i sama država je angažovala prevoznike za transport migranata.
    Ovaj pištolj - e zbog toga ga treba na robiju. Zakon predviđa minimum dve godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".