Sa fantomkama upali u bilijar klub, pretukli dvojicu štapovima i flašama

Beogradska policija traga za I. N. (26) zbog sumnje da je sa još petoricom mladića juče oko 18 časova ušao u jedan bilijar klub u Pančevu i tada sa njima pretukao dvojicu muškaraca D. G. (43) i S. Ž.
Sa fantomkama upali u bilijar klub, pretukli dvojicu štapovima i flašama
Foto: 021.rs

Prema informacijama Novosti, pet muškaraca sa fantomkama na glavi i I. N. prišli su bilijar stolu gde su bili D. G. i S. Ž. i počeli da ih biju.

"U obračunu su koristili staklene flaše i štapove za bilijar. Očevici su nam rekli da nije bilo rasprave između napadača i oštećenih. Istraga je u toku. Policija će obaviti razgovor sa dvojicom povređenih muškaraca kako bi saznali šta je bio motiv napada i tuče", objašnjavi sagovornik Novosti blizak istrazi.

Kako se saznaje, policija je raspisala potragu za I. N. i njegovim prijateljima.
 
"U bolnicu je sa povredom šake primljen S. Ž. , dok je D. G. imao povrede po rukama i nogama", kaže izvor i dodaje da će pred zakonom odgovarati za dva krivična dela Nasilničko ponašanje i Učestvovanje u tuči.

Teme

tuča
  • Niko

    05.02.2022 01:13
    Kriminal
    Mogli su i u Crvenkapu da se maskiraju,da hoce vec bi ih uhapsili,znaju koga treba da traze i na kojim mestima.
  • Milan NS

    28.01.2022 07:18
    Pitanje za policiju:
    "Kako ste tako uspeli brzo da nađete osobe koje su imale fantomke na glavama, a Belivuka ste hvatali godinama, pa opet je oslobođen iako je svuda posejao DNK tragove, a imali ste i svedoke?"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".