Doskorašnja načelnica Srednjobanatskog okruga nova je pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina

Doskorašnja načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević postavljena je za pomoćnicu gradonačelnika Zrenjanina.
Doskorašnja načelnica Srednjobanatskog okruga nova je pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina
Foto: 021.rs
Ona je dužnost načelnice okruga obavljala od 2017. do januara ove godine.

Umesto nje, za načelnika Srednjobanatskog okruga, odlukom Vlade Srbije, postavljen je Predrag Rađenović, doskorašnji predsednik Opštine Sečanj.

Oboje su članovi Srpske napredne stranke.
  • Nabuhadonosor

    02.02.2022 08:11
    Vaistinu! Zrenjanin se lagano pretvara u Žitište. Lepše bi bilo da se Žitište preobličava u Zr, ali ovako je lakše...
  • Žedni Zrenjaninac

    01.02.2022 21:38
    Baš
    Čestitamo, Gradonačelnik Zrenjanina Simo je iz opštine Žitište, njegova savetnica je iz Žitišta. Odatle je i njegova nova pomoćnica, Novi smenjeni predsednik male opštine Sečanj je avanzovao u načelnika velikog Srednjobanatskog okruga. A,da, jedna Simova savetnica je uvezena iz Beograda. Zrenjaninci pobegoše u sela gde još uvek ima čiste vode i vazduha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina