Tuča na pumpi u Zrenjaninu, ima i teže povređenih

Na periferiji Zrenjanina, na benzinskoj pumpi prema Kleku, večeras se dogodio obračun nepoznatih osoba, u kojem, prema nezvaničnim informacijama, ima i teže povređenih.
Tuča na pumpi u Zrenjaninu, ima i teže povređenih
Foto: 021.rs
Povređenima je ukazana lekarska pomoć u zrenjaninskom Urgentnom centru, javljaju "Novosti".
Policijski inspektori još obavljaju uviđaj na mestu sukoba i do sutra, s obzirom na okolnosti i na to da treba da s erpegledaju snimci sa sigurnosnih kamera, policija se neće oglašavati saopštenjem u vezi sa ovim incidentom.
Zbog istrage i utvrđivanja okolnosti, niko nije bio u prilici išta da kaže, ali se prema navodima "Novosti" priča o jurnjavi dva automobila crnog "BMW" džipa X5 i belog sportskog "mercedesa".
 
Navodno se "BMW" neposredno ispred ulaza u benzinsku stanicu zakucao u "mercedes", a onda su akteri nastavili fizički obračun.

Teme

tuča
  • Kikinda

    08.02.2022 20:08
    Sa obzirom kako su svima uveli drakonske mere (tri godine vozač početnik, zabranjeno preko 80kw) a ovakvi i dalje divljaju, postavlja se pitanje ko je zapravo rizik u saobraćaju? Ako bi sada postupali kao i u slučaju vozača početnika kada su zbog nekoliko budala kaznili celu naciju, da li će i sada Okanović & co predložiti nešto debilno na primer da se ukinu benzinske pumpe ili da se zabrane beli mercedesi? Kada bi primereno kažnjavali krivce, ostatak naroda bi mogao normalno da živi.
  • @Banderaš

    07.02.2022 18:04
    U drugim zemljama niko ne ulaže u ono što se "vidi izdaleka", to rade samo Balkanci? U Americi, npr., nema kućerina i skupih kola? Balkan ih je nadmašio u tome? Teško.
  • Banderaš

    07.02.2022 12:49
    Jad i beda septičke jame
    Balkanci uporno ulažu u nesto sto se vidi iz daleka,kao npr ogromna kuca,ogroman auto,zlato,silikoni,misleci da su time uspeli u zivotu sto ce se neko oduseviti njihovim autom ili kucom.Niko u srbiji ne ulaze u skolu,vaspitanje,obrazovanje,intelektuelnu svojinu,jer se pamet i broj procitanih knjiga ne vidi i komšiluk ih ne primecuje,tako da je uspeh manji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.