Prva rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. februara

Rok za plaćanje prve rate naknade za odvodnjavanje za fizička lica ističe 15. februara.
Prva rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. februara
Foto: 021.rs
Kako podsećaju "Vode Vojvodine", naknada za odvodnjavanje fizička lica plaćaju u jednakim tromesečnim ratama.
Prva rata/akontacija za 2022.godinu dospeva 15. februara (zadužena će biti 17. februara, zbog praznika), druga rata dospeva 15. maja, treća rata 15. avgusta, a poslednja rata 15. novembra.
U rešenjima za prošlu godinu obveznici su obavešteni da su dužni da naknadu plaćaju akontativno na osnovu rešenja iz 2021. godine.
 
Za svaki dan kašnjenja obračunava se zakonski propisana kamata.
 
Obveznici koju su ostavili svoje podatke dobili su i SMS poruku kao podsetnik da prva rata dospeva 15. februara. 
 
Za pitanja u vezi sa naknadama za odvodnjavanje za fizička lica, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP "Vode Vojvodine" na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, od 9 do 14 časova.
  • Marko

    14.02.2022 22:28
    jesu li šta menjali?
    Onda da 17. uzmem slobodan dan da dočekam poštara i potpišem jer drugačije ne mogu isporučiti jedan račun koji se uplaćuje potpuno isto kao i svi ostali?
  • Uroš

    13.02.2022 09:15
    Online upit?
    Kad već uzimaju toliki namet za odvodnjavanje "građevinskog" zemljišta, mogli bi omogućiti Online upit u stanja dugovanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".