Subotica: Državljanin Tunisa uhapšen nakon povređivanja devojke, za drugim u toku potraga

Državljanin Tunisa M. A. (35) uhapšen je u Subotici nakon što je lakše povredio jednu devojku.
Subotica: Državljanin Tunisa uhapšen nakon povređivanja devojke, za drugim u toku potraga
Foto: 021.rs

Policija ga je uhapsila neposredno nakon što je, kako se sumnja, uhvatio za ruke osamnaestogodišnju Subotičanku i lakše je povredio.

On i još jedan muškarac za kojim policija intenzivno traga se sumnjiče da su nedaleko od centra grada presreli devojku i počeli da je vuku, ali ona je uspela da se otrgne i prijavi pozorniku koji je bio u blizini.

Povređena devojka je prevezena u bolnicu gde su joj konstatovane lake telesne povrede, dok je policija ubrzo uhvatila osumnjičenog.
 
M. A. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
  • Simon

    02.03.2022 18:56
    To nam trebalo?
    Zašto u Subotici nema patrola kao u BG ili Somboru
    Sve je samo Bla bla bla i niko nista ne uradi da bi štitio naroda.
  • mrgud

    02.03.2022 15:53
    drzavljanin Tunisa ili migrant koji je napustio prihvatni centar,kako god bilo, deportacija momentalna,malo malo pa miroljubivi napadnu nekog...
  • Баја

    01.03.2022 23:10
    Ћерај то ван!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina