Ruma: Policija zaplenila skoro pet kilograma narkotika, uhapšene tri osobe

Policija je zaplenila skoro pet kilograma droge i uhapsila tri osobe iz Rume zbog sumnje da su trgovali narkoticima, saopšteno je danas.
Ruma: Policija zaplenila skoro pet kilograma narkotika, uhapšene tri osobe
Foto: 021.rs
Uhapšeni su S.K. (45), U.P. (48) i C.V. (59) koji je osumnjičen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili osumnjičeni policija je pronašla oko četiri kilograma marihuane, pola kilograma heroina, 150 grama kokaina, dva kilograma smese za uvećanje mase heroina, dve digitalne vage, 12 metaka kalibra 9 mm, kao i opremu za pakovanje opojne droge.
Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Mastodont

    13.03.2022 12:29
    Znači opet se 600 gr narkotika naduvava kao vest...
  • Mima

    12.03.2022 15:57
    Godinama se zna da rade drogu i sad ih tek pohapsili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina