Žigmanov: Želimo da vidimo Vojvodinu u EU i NATO paktu

Tomislav Žigmanov, prvi na listi koalicije "Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani" navodi da ovaj politički savez u svojoj političkoj platformi ima vrlo jasno naznačenu decentralizaciju Srbije.

Tu su, dodaje, i posvećenost Evropskoj uniji, vladavini prava, multikulturalne politike koje će biti jednake i pravedne prema svim pripadnicima nacionalnih zajednica. 

Kako navodi, u političkoj platformi "Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani" su i zalaganje za jednako i regionalno razvijenu komunalnu infrastrukturu, kao i politika prema mladima i poljoprivredi, da bi mladi ostali na ovom prostoru.

- Želimo Vojvodinu da vidimo u Evropskoj uniji i NATO paktu - zaključio je Žigmanov.

  • Bojan

    22.03.2022 06:08
    Sram da te bude. NATO je bombardirao i unistavao a ti bi sad u Nato? Nikad pazi nikad.
  • JA

    19.03.2022 09:32
    @Pannonian
    Odličan komentar. Podržavam sve što si napisao!
  • Bojan

    18.03.2022 16:53
    @Svetislav

    Pa i sediš ovde jer vam se to neslavno završilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina