LSV: Vreme je da se Vojvodina vrati u parlament

Članica Pravnog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Slavica Kurtinović podržala je danas izbornu listu koalicije "Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani".
LSV: Vreme je da se Vojvodina vrati u parlament
Foto: 021.rs

Ona je navela da je vreme da se Vojvodina vrati u parlament.

U saopštenju liste "Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani" navodi se da je Slavica Kurtinović rekla da u parlamentu nema autentičnih predstavnika iz Vojvodine.
Dodala je da su poslanici u 10.000 izlaganja samo 20 puta pomenuli Vojvodinu.
 
"O Vojvodini mora da odlučuje neko od nas. Neko ko će se boriti za slobodu, očuvanje raznolikosti, zdrav i spokojan život. Zato ću da glasam za listu broj 12 - 'Zajedno za Vojvodinu - Vojvođani' koji će imati šta da kažu u parlamentu", rekla je Slavica Kurtinović.
  • Banaćan

    29.03.2022 23:18
    Kao
    Još nam samo oni fale da nas vode u propast.
  • Trostav

    28.03.2022 21:52
    Potpuno se slažem sa onim što je izložio Panonian, ali to amebe ne mogu da shvate, te zato propadamo jer su one zaposele sve gde se odlučuje.
  • Pannonian

    28.03.2022 17:09
    Odgovor
    @Aca

    Rado ću vam odgovoriti na vaše pitanje, moji su na obe porodične linije poslednjih, pa više od 100 godina sa područja Bačke, verovatno i više a samo četiri poslednja kolena su iz Novog Sada još dok je pripadao Ugarskoj. Mada ne razumem zašto je to bilo kome bitno, mene zaista ne interesuju niti brojim krvna zrnca niti svoja niti tuđa jer sam pre svega čovek. Zanima me isključivo ekonomičnost, a Srbija je veliki problem. Nesposobnost rukovođenja državom dolazi do izražaja od samostalnosti kao republike. Nemogu apsolutno ništa da organizuju da funkcioniše kako treba. Ne interesuje me uopšte nacije, etnička porekla, pleme, rasa to nema nikakav uticaj na život pojedinca, zanima me isključivo funkcionalnost sistema, vladavina zakona i standard SVIH građana. Smatram nacionalost i etničku pripadnost budalaštinom i ostatkom nekih plemenskih podela koje su odavno prevaziđene gluposti. Na kraju krajeva, ovo je uvek bio grad trgovaca, čemu čuđenje? Uopšte mi nisu jasni komentari koji se stalno prozivaju nečije poreklo kad god se Vojvodina pomene. Kao zato što sam Srbin mora da budem protiv Vojvođanskog identiteta i budžeta? Treba da se bavim Kosovom možda? Apsolutno me to ne interesuje, ili neka Srbija prestane da masovno potkrada ovde narod i nauči se poštovanju zakona ili sledi propast. Konstanto srozavate sve na lični napad i istorijsko poreklo, što govori više o vama a apsolutno ništa o meni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".