VIDEO: Pripadnici "Narodne patrole" u Subotici verbalno napali migrante, intervenisala policija

Policija u Subotici je danas morala da interveniše i tako sprečila mogući incident tokom protesta pripadnika "Narodne patrole" koji su kod Železničke stanice verbalno napali grupu migranata.
VIDEO: Pripadnici "Narodne patrole" u Subotici verbalno napali migrante, intervenisala policija
Foto: 021.rs (ilustracija)
Na snimcima protesta protiv migranata pod nazivom "Da ulice Subotice opet budu bezbedne" koje je objavio portal Subotica.info, vidi se da je grupa muškaraca iz "Narodnih patrola" došla u potrazi za migrantima koji često borave kod Železničke stanice.
Članovi Narodnih patrola su ušli u verbalni sukob s migrantima koji su potom rekli da "ne žele nikakav sukob, da nema nikakvih problema i da mogu da razgovaraju".
 
"Molim vas, bez svađe", rekao je jedan od migranata koji se predstavio kao Ahmed i koji je, kako je naveo, došao iz Avganistana.
Jedan od pripadnika "Narodne patrole" je migrante optužio da skrivaju oružje, noževe u okolnom žbunu, tvrdeći da se nekoliko sati ranije dogodio napad na građane i da su oni, između ostalog, zato došli.
 
Migrant je rekao da ne zna ništa o napadima i da je danas stigao u Suboticu.
 
Verbalni sukob je protekao bez fizičkog obračuna.
 
 
Policija dvaput dnevno obilazi prostor oko Železničke stanice i upućuju migrante u subotički Prihvatni centar.
  • Zoltan

    28.03.2022 11:52
    Hvala narodnim patrolama, hvala dragi ljudi, napokon sam nasao svoj telefon i dokumenta. Ziveli momci, kad policija ne radi ono sto treba.
  • Мићко

    28.03.2022 11:32
    Шта се ботова накотило, смешни су коментари. Прошетајте се Суботицом господо!
  • Feniks

    28.03.2022 11:19
    Mislim narodne patrole su baš dobre jer čuvaju Srbiju od Stranaca pa bi mogli da imaju slogan "SS - Srbija Srbima"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".