FOTO: Leci čudne sadržine deljeni devojčicama u Zrenjaninu, reagovala policija

Policijska uprava grada Zrenjanina reagovala je pošto je javnost uznemirena navodima da nepoznati muškarac deli devojčicama letke neprikladne sadržine.
FOTO: Leci čudne sadržine deljeni devojčicama u Zrenjaninu, reagovala policija
Foto: 021.rs
Kako je za Danas potvrđeno, policiju je obavestio otac jedne tinejdžerke da su njoj i njenoj durgarici dati u ruke leci. Policija je navela da su reagovali povodom prijave.
"Policijska uprava Zrenjanin je odmah po prijavi oca da je njegovoj 16-godišnjoj kćerki i njenoj drugarici lice azijskog porekla ponudilo letak sa neprikladnim sadržajem, obavestila Osnovno javno tužilaštvo po čijem nalogu preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju svih okolnosti", rečeno je Danasu.
O tome da se nešto neobično dešava na ulicama Zrenjanina na društvenim mrežama počeli su da pišu roditelji tinejdžerki uz upozorenje da se devojčicama deli letak gde se one pozivaju na brzu zaradu od 100 dolara na sat.
 
  • Marta

    30.03.2022 15:04
    Tuzno!
    Tuzno je na sta smo spali, da neki tamo stranci dele ovakve stvari. To je zapravo prava slika kako oni nas dozivljavaju. Kao sirotinju, koja bi i decu prostituisala da zaradi za hleb, ili sta vec tu pise, shoping.
  • Rambo

    30.03.2022 14:33
    RingRong
    Ovo su Vijetnamci, tj. tekst je na vijetnamskom ispod ovog sautparkovskog stereotipnog dalekoistično-srpskog manifesta. Uslikati gospodu, identifikovati ih, pa nek' se procesuiraju za pokušak podvođenja maloletnica.
  • Rizbo

    30.03.2022 14:24
    hahahhhaa sta je ovo, pa ko se javi na takav letak i treba da ga kidnapuju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina