Vijetnamac uhapšen zbog deljenja letaka neprimerenog sadržaja devojčicama u Zrenjaninu

Policija u Zrenjaninu uhapsila je državljanina Vijetnama (30) kod koga su pronađeni leci sa neprimerenom sadržinom, saopštio je MUP.
Vijetnamac uhapšen zbog deljenja letaka neprimerenog sadržaja devojčicama u Zrenjaninu
Foto: 021.rs
Tim lecima nudi se laka i brza zarada novca.
Leci su proteklih dana deljeni učenicama srednjih škola u Zrenjaninu.
Osumnjičenom je, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima odredjeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu u Zrenjaninu.
  • ex chapman

    01.04.2022 12:29
    letak
    a letak je na Vijetnamskom? uvalili jadniku da deli letke za koje ne zna ni sta su. pretpostavljam da je to jedan od onih naivaca koje su tu dovukli da kao robovi radi na dizanju one fabrike smrada i uzasa?
  • Brka

    01.04.2022 08:37
    Kako je lako izmanipulisati ljudima.

    Par pitanja:
    1) Da li mislite da taj Vijetnamac zna šta piše na tom letku?
    2) Da ste vi jedan od vijetnamskih radnika u toj kineskoj fabrici i šef vam da letke da podelite, da li bi ste odbili?

    Srpska vlast učestvuje u modernom robstvu, u trgovini ljudima. U svakoj drugoj državi bi završili višedecenijsku robiju.
  • Majka

    31.03.2022 19:27
    Majka iz Zrenjanina
    Zao mi je sto nemate tekst letka da vidite koliko je strasno. Moja cerka ide u skolu u kojoj je to deljeno, pozivam sada iste one koji su snimali emisiju o teskom zivotu i radu tih istih Vijetnamaca i Kineza u Zrenjaninu da snime ovaj incident ili treba neko da strada od dece. Nije ovo samo jedan izilovan slucaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina