Trudnica među četvoro povređenih u teškom udesu u Kovinu

Četiri osobe, među kojima je i trudnica, povređene su u sudaru koji se danas oko podneva dogodio kod Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Kovinu.
Trudnica među četvoro povređenih u teškom udesu u Kovinu
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama Blica, vozač crnog BMW-a preticao je kamion velikom brzinom i naleteo na "pežo" u kom se nalazila trudnica.
Ona je u nezgodi teško povređena.
S njom u kolima, kako navode beogradski mediji, bili su njeno dete i majka, dok je za volanom BMW-a bio muškarac iz sela Gaj.
 
 
Svi su smešteni u bolnicu u Pančevu.
 
Stanje ostalih povređenih za sada nije poznato.

Teme

udes
  • Viktor

    05.04.2022 20:36
    Danas sam vozio 5 sati i video sam bar jedno 10 takvih bmw koji su samo imali srecu da ne naprave nesto slicno.
  • Realista

    05.04.2022 15:47
    BMW dijagnoza
    Doživotna zabrana upravljanja bilo kakvim motornim vozilom a biciklom samo pod nadzorom drugog lica, drakonska novčana kazna i društveno koristan rad u trajanju od 5 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.