FOTO: Subotičanka i državljanke Mađarske uhvaćene sa 42 kg marihuane u kolima

Subotička policija zaplenila je 42 kilograma marihuane i uhapsila J. E. (37) iz Bačke Topole i dve državljanke Mađarske M. S. (38) i R. B. (24).
Policija je u centru grada, u automobilu "kia" mađarskih registarskih oznaka, u kome su bile tri osumnjičene, pronašla 44 paketa, skrivenih u bunkeru, u podu, ispod vozačevog i suvozačevog sedišta, kao i u gepeku.
 
Takođe, pronađen je i novac u različitim valutama koji, kako se sumnja, potiče od prodaje narkotika.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedene Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
  • легализација

    10.04.2022 18:02
    и фискализација
    уместо да паре убиру разни пробисвети. ко се сећа када се гледало колико грама кафе преносимо преко границе? и јер некоме нешто фали, укључујући и државу?
  • Trt

    08.04.2022 12:19
    @Petra Isakov

    A što bi nekoga ko trguje normalnom biljkom poistovećivao sa lopurdama na carini?
  • Petra Isakov

    07.04.2022 18:12
    Nije to nista. Carinica iz Nisa koja radi gore na prelazu hvalila se kako u 1 noc kad su je prebacili na kamionski terminal zaradi po 30.000 eura ima 4 stana i jos se hvalise sa tim. E kukala ti majka kad te stave u cuzu sa psiho-patkama, narkomankama, ubicama dece i ludacama. I treba svu imovinu da im se oduzme. Ove 3 neka dobiju kao primer 15 godina teskog fizickog rada na motanju kablova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina