BIA saslušava osoblje Doma zdravlja u Inđiji zbog lažnih potvrda o vakcinaciji

Pripadnici BIA saslušali su više zdravstvenih radnika Doma zdravlja "Milorad Mika Pavlović" u Inđiji zbog sumnje da su prodavali potvrde o vakcinaciji protiv kovida ili imaju saznanja o tome.
BIA saslušava osoblje Doma zdravlja u Inđiji zbog lažnih potvrda o vakcinaciji
Foto: 021.rs
Ovu informaciju je preneo lokalni portal In Medija.
Zaposlenima u Domu zdravlja policija je oduzela telefone i utvrdila da se u pojedinima nalazi veliki broj fotografija zdravstvenih knjižica za koje radnici nisu imali jasno objašnjenje.
Pripadnici policije su utvrdili i da postoje neslaganja u broju potvrda o izvršenoj vakcinaciji i broja datih vakcina, navodi portal.
 
Prema još nepotvrđenim informacijama, cena po kojoj su zaposleni u inđijskom Domu zdravlja prodavali potvrde o izvršenoj vakcinaciji iznosila je oko 200 evra, piše portal.
  • lala

    18.04.2022 10:27
    ZAŠTO BIA...?
    Umirem od smeha. Zašto BIA? Da li je politika ovu službu toliko srozala da se bavi ovakvim glupostima. Ovo je zaista vrh bezobrazluka prema ovoj službi. Nekada se znalo šta ova služba radi, a sada samo što ih niste poslali da budu komunalni redari po pijacama i ulicama.
  • /

    16.04.2022 14:41
    /
    kakve ovo ima veze sa udbom
  • Rade

    14.04.2022 09:14
    E bas se nasmejah sad ce kao neko da odgovara uzeli desetak hiljada evra na brzaka i nikom nista sumnjam da ce neko biti izbacen sa posla ili mu oduzeta imovina ili kaznjen onaj koji je platio za taj papir.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina