Završena grejna sezona u Zrenjaninu

U Zrenjaninu je završena grejna sezona.
Završena grejna sezona u Zrenjaninu
Foto: Pixabay
To je danas saopštila Gradska toplana Zrenjanin. 
Grejna sezona, naveli su, prošla je bez većih problema i trajala je nešto duže zbog vremenskih prilika i nižih temperatura tokom dana.
Zvanično, grejna sezona traje do 15. aprila, ali ukoliko su spoljne temperature niže, može biti produžena, ali ne duže od 1. maja.
  • Miško

    27.04.2022 08:42
    najskuplje i najlosije
    Zrenjanin uporno brani prvu poziciju kao grad sa najskupljim i najlosijim daljinksim grejanjem u regionu (NE samo u Srbiji).

    Amaterizam, bahatost i osionost Toplane i komunalnog preduzeca za Grejanje je dostigla vrhunac u ovim 'blatnjavim' decenijama, i čovek kada pomisli da ne može biti gore, oni uspeju da vas iznenade.

    Zrenjanin nažalost nekada moćan i perspektivan grad je postao noćna mora svojih žitelja.

    Bože pomozi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina