Preminula dugogodišnja urednica lista "Zrenjanin" Ljiljana Bailović

Dugogodišnja novinarka i urednica lista Zrenjanin Ljiljana Bailović preminula je nakon kraće bolesti.

Tokom uspešne karijere pisala je teme iz raznih oblasti, ali će je čitaoci najviše pamtiti po vrsnim pozorišnim kritikama i kolumni koja najpre zvala "Iz tupog ugla", a potom "Iz mog ugla".

Bila je, navode u listu, omiljena među kolegama – draga i uvek puna razumevanja za druge. Njeni saveti, strpljenje, kao i kritike bili su dragoceni za sve u redakciji.

"Ljiljin odlazak je nenadoknadiv gubitak za njenu porodicu i nas koji smo je voleli i cenili. Zaposleni u listu 'Zrenjanin' saučestvuju u bolu porodice Bailović", navode kolege.
 
Sahrana je u ponedeljak, u 13 časova, na Gradnuličkom groblju. 
  • Aleksandra

    02.05.2022 08:37
    Bila mi je jedna od prvih urednica, davno. Pamtim je kao pametnu i obrazovanu, posvećenu, preciznu. Učila me odgovornosti i profesionalnom samopoštovanju. Otišla je jedna izuzetna žena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".