Sombor: Policija traga za vlasnik objekta u kojem su boravile izbeglice

Policija u Somboru je u poslednjih nedelju dana pronašla više od 120 izbeglica koje su boravile van prihvatnog centra.
Sombor: Policija traga za vlasnik objekta u kojem su boravile izbeglice
Foto: Pixabay

Kako piše Soinfo, 63 strana državljana, koja su boravila van prihvatnog centra, u objektu uz nekadašnje službene prostorije OFK Šikara, sprovedeni su u prihvatni centar. Tamo će im, navodi se u saopštenju MUP-a, biti obezbeđen adekvatan smeštaj.

MUP navodi da se intenzivno traga za odgovornim licem objekta u kojem su izbeglice boravile.

Protekle nedelje MUP je realizovao još jednu akciju pronalaženja izbeglica. Tom prilikom zatečeno je 60 stranaca koji su boravili van prihvatnog centra.
 
"Somborska policija će nastaviti da preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi očuvala stabilan javni red i mir na teritoriji Zapadno bačkog okruga", saopšteno je iz MUP-a.
  • tom

    23.05.2022 17:59
    ranko
    To pitanje bi morao 3 Stepenice vise Policija obavlja samo dati zadatak
  • Branko

    22.05.2022 17:19
    Da li i Ukrajinci moraju u prihvatni centar ili i kod nas vaze dvostruki standardi i ostali zapadnjacki propisani modeli ponasanja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".