Motociklista udario u zid kuće u Vrdniku, preminuo u bolnici

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Vrdniku.
Motociklista udario u zid kuće u Vrdniku, preminuo u bolnici
Foto: 021.rs
Udes se dogodio u 20:15 časova.
"Novosti" pišu da se udes dogodio kada je motocikl kojim je upravljao tridesetpetogodišnji muškarac sleteo sa puta i udario u zid kuće.
 
Motociklista je preminuo po prijemu u bolnicu.
  • ex chapman

    23.05.2022 10:50
    moguce ali malo verovatno
    moguce je i da uzrok nesrece nije bahata i ludacka voznja, ali je to vrlo malo verovatno. problem je sto u izvestavanju o nesrecama gotovo nikad ne mozes jasno da utvrdis ko je kriv - dal je sleteo zato sto je moron, ili da izbegne drugog morona koji je krenu na njega
    mom rodjaku je ludak uleteo kolima u dvoriste kroz betonsku ogradu, unistio travnjak i bastu. pijan ili drogiran sa potpuno ravne i prazne ulice. sutradan je pusten. nije cak ni bio u pritvoru, samo prenocio u policiji dok se ne otrezni
    10 min pre toga dete im se igralo u tom dvoristu
    sreca da manijak nije poginuo tako da imaju koga da tuze - upravi vodovoda
  • Kizo

    23.05.2022 10:46
    Tužba?
    Banderaš je glup čovek i ne zna da postoji polisa osiguranja od auto odgovornosti koja pokriva štete trećim licima koje naprave vozaći pri udesu. Vlasnici te kuće u koju je motocikl udario i oštetio su treća lica, nema potrebe da bilo koga tuže.
  • Vrdnicko dete

    23.05.2022 10:23
    Taj pravac iz rume na ulasku u vrdnik i kroz vrdnik do centra naselja koriste bahati vizaci da goze svakodnevno preko 100 na sat. Deca preko tog puta idu u skolu. Tu je i crkva i decije igraliste. Ko ce sledeci umreti? Policijo? Drzavo? Putem upravljajunputevi srbije i ne dozvoljavaju lezece policajce. To je saucesnistvo u necijoj smrti. Prst na celo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.