VIDEO: Nevreme protutnjalo Vojvodinom, u Zrenjaninu oštećena kola

Snažno nevreme praćeno kišom, gradom i munjama, krenulo je od Subotice, Sombora i Novog Sada, a munje su sevale i u Apatinu, Bajmoku i Zrenjaninu gde je padala kiša praćena jačim vetrom.
VIDEO: Nevreme protutnjalo Vojvodinom, u Zrenjaninu oštećena kola
Foto: Pixabay
U Novom Sadu je duvao jak vetar, grmelo i sevalo, a kratko je padala i kiša.
 
Još nije poznato da li je vetar oborio neko stablo u Novom Sadu i da li je bilo materijalne štete na vozilima i objektima, kao što se pre dešavalo tokom jačih udara vetra.
 
Došlo je i do strujnog udara, zbog čega je pritisak vode u Novom Sadu bio slabiji.
 
Zrenjanin je sinoć zahvatilo jako nevreme a brojne ulice su neprohodne zbog palog drveća.
 
 
Po ulicama ima i oštećenih automobila, javila je novinarka agencije Beta. U nekim delovima je padao i grad.
 
Kako javlja portal SOinfo, u Somboru je palo 11 litara kiše po metru kvadratnom. Nevreme je bilo praćeno olujnim vetrom koji je duvao brzinom od 16 i po metara u sekundi. Zabeleženo je da je u pojedinim delovima grada pored kiše, munja i vetra, bilo i pojave leda, dimenzije manjeg klikera. 
 
Oluja je dovela do prekida u snabdevanju pojedinih delova Sombora strujom, a veliki deo grada je ostao i bez ulične rasvete.
 
 
Nevreme je stiglo i do Beograda, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu u nastavku:
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".