Radovi na više deonica auto-puta u Vojvodini: Negde tek počinju, na drugim mestima su produženi

Na pojedinim deonicama auto-puta u Vojvodini biće produženi radovi koji su u toku, dok će na jednoj deonici od srede, 1. juna biti izmenjen režim saobraćaja zbog početka radova.
Radovi na više deonica auto-puta u Vojvodini: Negde tek počinju, na drugim mestima su produženi
Foto: 021.rs
Deonica Ruma - Sremska Mitrovica 
Na deonici puta I A reda broj 3, na deonici petlja Sremska Mitrovica - petlja Ruma, u smeru Batrovci - Beograd, od 1. do 30. juna menjaće se zaštitna žičana ograda u putnom pojasu.  
U toku radova zaustavna saobraćajna traka u dužini do 400 metara po lokaciji biće zatvorena za saobraćaj.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Deonica petlja Horgoš - petlja Subotica Sever
 
Obnova kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Horgoš - petlja Subotica Sever, smer Horgoš - Novi Sad, biće produžena do 13. juna. 
 
Saobraćaj je preusmeren u suprotnu kolovoznu traku smera Novi Sad - Horgoš i to preticajnom trakom prema Novom Sadu, a voznom i zaustavnom trakom prema Horgošu.
 
Deonica granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš
 
Montaža zaštitne odbojne ograde u srednjem pojasu, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, smer granični prelaz Horgoš - Novi Sad, biće produžena do 13. juna.
 
Radovi se odvijaju u periodu od 7 do 16 časova.
 
Tokom radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
 
Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina