Vozio kamion u Žablju sa više od dva promila alkohola

U periodu od 10. do 12. juna, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 30 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a jedanaest je lakše povređeno.
Vozio kamion u Žablju sa više od dva promila alkohola
Foto: Pixabay (ilustracija)

Policija je, za vikend, na tom području, otkrila i sankcionisala ukupno 716 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Iz saobraćaja je isključen 31 vozač i sedam vozila, a zadržano je šest vozača.
Dvojica od njih su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja, a trojica zbog nasilničke vožnje.
 
Za nasilničku vožnju terete se vozači automobila i kamiona u Petrovaradinu i Žablju, jer su vozili sa više od dva promila alkohola u organizmu. 
 
Zadržan je i vozač koji je vozio nedozvoljenom brzinom i preticao kolonu vozila prelaskom preko pune linije.
 
Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Zabaljac

    14.06.2022 00:43
    Zabalj je leglo alkoholicara i narkomana, opste prihvaceno je i normalno da se vozi pod dejstvom alkohola.. jako trula i siromasna sredina.
  • Jouuoj

    13.06.2022 20:28
    Wild wild west.
  • Zabalj

    13.06.2022 19:03
    Seljana teska
    Realno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".