FOTO: Nelegalno postavili bilbord usred Rume, pa krali struju sa gradske rasvete

Bilbord na Gradskom trgu u Rumi uklonjen je jer je postavljen nelegalno, a uz to se nelegalno napajao strujom sa gradske rasvete.
Opština je poslala dopis firmi "Dalu tex" za koju se osnovano pretpostavlja da je bilbord postavila.
Međutim, kako je rekla predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić, odgovorno lice kompanije nije želelo da odgovori na dopis.
"Obećala sam u januaru da će bilbord biti razmontiran i prodat na javnoj licitaciji kako bi se Opština na taj način obeštetila i naplatila ukradenu struju. Ispunjavamo obećanja. Rumljani će biti ponosni na svoj grad", napisala je Ćirić na Fejsbuku.
 

Teme

RUMA
  • Милош

    17.06.2022 14:59
    Да нису жути ???
  • Klenak

    17.06.2022 00:37
    Ja sam to odobrio
    Ovde se radi o bahatosti I podrsci bivseg predsednica opstine Ruma, S.M. ,Koji je to dozvolio.Samo izvrsite uvid ko se reklamirao na bilbordu,I bice vam verodostojna podrska iz bezbednosnih struktura!
  • Ika

    16.06.2022 06:02
    Kako se svi prave ludi...da covek je sam pod okriljem noci u centru centra postavio bilbord a da to niko nije primetio godinama...smesno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina