Iz saobraćaja isključeno 46 vozača u Južnobačkom okrugu

Tokom 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a šest je lakše povređeno.
Iz saobraćaja isključeno 46 vozača u Južnobačkom okrugu
Foto: 021.rs
Policija je, 11. jula, na tom području, otkrila i sankcionisala ukupno 349 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Iz saobraćaja je isključeno 46 vozača i pet vozila, a zadržano je devet vozača, trojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a šest vozača zbog ponavljanja prekršaja.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni prekršajnom sudiji.
  • Dragoljub Ivanovic

    13.07.2022 08:03
    Subotica
    Kad imate jedne te iste prekrsioce uvedite nadzor lokalne Policije da ih saceka u ulici gde zive i oduzme vozilo. To rade u vecini drzava gde je normalan rad Policije. Ja reko Policajcu da dodje 30 m samnom da kazni prekrsioca a on odbio. Naravno prijavio sam ga internoj kontroli i dobio je disciplinsku kaznu jer smo dokazali da je majka udarena od strane sofera koji je uljudno sacekao da dodje policija koja nikad nije dosla a ovaj odbio da dodje 30 m do nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina