Dodatno smanjen broj polazaka vozova između Sombora i Subotice

Novi red vožnje koji je objavio "Srbija voz" predviđa svega dva voza dnevno na relaciji Sombor - Subotica.
Dodatno smanjen broj polazaka vozova između Sombora i Subotice
Foto: 021.rs
Prema saopštenju koje je u aprilu objavila "Infrastruktura železnice Srbije", privremeno je obustavljen polazak vozova koji su saobraćali u 9 i u 11:10 časova iz Sombora za Suboticu, naveo je portal SoInfo.
"Privremena obustava uvedena je zbog radova na izgradnji brze pruge između Novog Sada i Subotice", podsećaju.
Najnoviji podaci "Srbije voza", međutim, pokazuju da je red vožnje ka Subotici dodatno redukovan, pa će od sada putnici iz Sombora za Suboticu moći da putuju samo u dva termina.
 
Prvi polazak planiran je u 12:28 časova, a drugi, ujedno i poslednji u 19:50 časova.
 
Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao ovaj medij, smanjenje polazaka ka Subotici posledica je povećanog broja teretnih vozova koji saobraćaju na ovoj relaciji, a ovaj red vožnje važiće do decembra.
  • pajo patak

    31.07.2022 14:20
    ali zato
    пржогрнци- пиздинци у геџаленду round the clock.
  • Smile

    31.07.2022 09:04
    Ukidaju nas totalno
    A vozovi od Šida, SM, Rume idu do Golubinaca, do kad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".