VIDEO: Potukli se opozicionari Dejan Bačić i Milorad Mrđa u centru Apatina

Opozicionari Dejan Bačić i Milorad Mrđa potukli su se juče u centru Apatina.
Pokret "Ne davimo Beograd" osudio je napad na građanskog i ekološkog aktivistu Dejana Bačića iz udruženja "Bez straha".
"Pretnje lokalnog funkcionera Srpske radikalne stranke počele su u nedelju uveče nakon medijskih istupanja Aleksandra Vučića. Govor mržnje prema Dejanu Bačiću, istaknutom građanskom i ekološkom aktivisti iz Apatina, iz udruženja 'Bez straha' i koalicije 'Moramo' dolazile su i od Milorada Mrđe, trenera karatea koji se hvali crnim pojasom, ali i od njegovih pratilaca na društvenim mrežama koji su pozivali na klanje, ubijanje, zatiranje. Takođe, isti čovek je pretio i aktivistkinji Aidi Ćorović. Ove pretnje su prerasle u fizičko nasilje i otvoreni napad na Dejana Bačića", kažu u "Ne davimo Beograd".
Dodaju da je Dejan Bačić u prošlosti bio na meti režimskih medija zbog svog aktivizma i ukazivanja na brojne probleme u Apatinu, kao što je izgradnja spalionice otpada, lokalna korupcija i slično. 
 
"Na njemu je primenjen standardni metod podvala i laži da je izdajnik zbog toga što ukazuje na nedela vlasti, kao što to često možemo da vidimo kada se ne slažete sa politikom Srpske napredne stranke i njihovih satelita. Samo pitanje kako se ovakvi napadi ne dešavajku češće. Vlast kreira atmosferu linča u društvu i evo sada vidimo kako to izgleda kada ekološkog aktivistu napadne radikal koji bi da brani Kosovo, zamislite, u Apatinu", izjavio je Robert Kozma, narodni poslanik poslaničke grupa "Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd, Moramo".
 
Pokret "Ne davimo Beograd" pružiće svu pravnu pomoć Dejanu Bačiću.
 
  • tom

    04.08.2022 14:30
    Koja sramota
    I to su üdrasli LJudi koji misle za bolje sutra .
  • boringoldfart

    03.08.2022 17:31
    A, od kad su to vadikali opozicija?!
  • saruman

    03.08.2022 00:03
    Znam jednu osobu koja pije čivas i zadovoljno trlja ruke....i brk mu se smeje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina