Festival "Floating Man" od četvrtka do nedelje u Apatinu

Festival "Floating Man" održaće se četvrtu godinu za redom u Apatinu od četvrtka, 11. avgusta, do nedelje, 14. avgusta.
Tokom četiri dana festivala posetioci će moći da uživaju u dobroj muzici, druženju, sportskim aktivnostima, lokalnim gastro specijalitetima, kao i čarima rezervata Gornjeg Podunavlja.
U petak, 12. avgusta, nastupaće Del Arno Band i Marko Luis, dok su za subotu, 13. avgust, planirani novosadski muzički sastav Gift, kao i popularni hrvatski bend Nipplepeople.
Svi zainteresovani će biti u prilici i da nauče nešto o kriptovalutama na konferenciji koja svako godine prati ovaj festival, kao i o mnogim drugim biznis i "life style" temama.  Govornici na konferenciji će biti uglavnom stranci uz izuzetak kikboksera Nenada Pagonisa koji će okupljenima ispričati svoju životnu priču, kao i Mirjane Maksimović iz udruženja "Žene i vino" koja će kroz priču o vinu prisutnima predstaviti Srbiju, srpsku kulturu i tradiciju.
 
U poslednje dve godine Festival je našao svoje trajno mesto dešavanja na jezeru Arka koje se nalazi na svega 500 metara od gradske plaže u Apatinu.
 
Celo imanje oko jezera u budućnosti će negovati vrednosti eko etno turizma. U planu je izgradnja manjeg hotela visoke kategorije, bungalova oko jezera, kućica na vodi i restorana. Radovi se izvode postupno dok je za sada ovde izgrađen kamp i nekoliko bungalova. 
 
Takođe, postoje je i sportski tereni, te igralište i drugi sadržaji za decu čime je Festival otvorio vrata i kompletnim porodicama koje sada često kamperima putuju po Evropi.
Ulaznice su dostupne preko Gigstix-a, dok Somborci i Apatinci karte mogu kupiti na licu mesta uz 50 odsto popusta uz prikaz lične karte.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.